Eski kick boksçunun fuhuş şebekesi çöktü: “Tate’in melekleri” ortaya çıktı

Dünya, hafta içinde Romanya’da gözaltına alınan ABD’li eski kick boksçu ve toplumsal medya fenomeni Andrew Tate’i konuşuyor…

Cinsiyetçi açıklamaları yüzünden reaksiyon çektiği bir devirde Romanya’da bir fuhuş şebekesi kurduğu ortaya çıkan Tate geçen hafta iklim aktivisti Greta Thunberg ile de atışmıştı. Tate, Thunberg ile atıştıktan kısa bir müddet sonra Romanya’da yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Tate’in Romanya’da bir fuhuş çetesi kurduğu ve burada genç bayanlara cinsel hücumda bulunarak tecavüz ettiği ortaya çıkarken ona yardımcı olan iki bayanın da kimliği belirli oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan haberde “Tate’in melekleri” lakaplı iki genç bayanın fuhuş şebekesini yönettiği belirtildi.

Radu’nun lüks tasarım eserler giyerek sık sık poz vermesi milletlerarası kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

İngiliz medyasında yer alan haberlerde Tate’in en büyük yardımcılarından olan 32 yaşındaki eski polis memuru Luana Radu ile ABD’li “iş insanı ve toplumsal medya fenomeni” 28 yaşındaki Georgiana Naghel’in de gözaltına alındığı duyuruldu.

Georgina Naghel’in ise Tate ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

ZORLA CİNSEL İÇERİKLİ SİNEMA ÇEKTİRİYORLARMIŞ

Bu iki bayanın ise şebekenin kaçırdığı 6 bayanı mahkum olarak tutmaya yardımcı olduğu belirtildi. Alıkonulan bayanlara zorla pornografik içerikler ve cinsel içerikli sinemalar yaptırdıkları belirtilirken

Eski bir polis memuru olan Radu’nun 8 yıl evvel mesleği bıraktığı belirtildi.

Yaklaşık yüz milyon dolarlık bir örgüt kuran çetenin insan kaçakçılığı da yaptığı belirtilirken yargı sürecinin de devam ettiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir